Ráj vlny - Pletací příze a doplňky

Vyhledávání | Přihlášení | Přepnout na EUR


Zkuste vyhledávání podle barev:

Baby alpaka merino bavlna - světle růžová

Baby alpaka merino bavlna - světle růžováBaby alpaka merino bavlna - světle růžováBaby alpaka merino bavlna - světle růžováKliknutím na obrázek ho zvětšíte.
Vlna alpaka se stala jednou z nejvybranějších a nejvíce ceněných tkanin na světě. V současné době je velmi využívána k tvorbě modelů světových módních návrhářů.

Je získávána ze srsti domestikovaných lam alpak, které se chovají v nadmořských výškách přes 4000 metrů, především v Peru.

Vlna se zpracovává ručně.

O alpace se říká, že je teplejší než vlna a měkčí než kašmír nebo mohér.

Investovat do tohoto materiálu se vyplatí s ohledem k jeho kvalitě, trvanlivosti, hřejivosti, hebkosti a lehkosti. Alpaka neplstnatí, málo se sráží a málo se mačká. Důkazem toho je stále zvětšující se zájem o alpaku opravdovými milovnicemi a znalkyněmi pletení.
Složení: 22% alpaka + 22% merino vlna + 56% bavlna
Délka návinu: 50g / 200m
Jehlice: 3-4
Doporučená spotřeba na dámský svetr vel. 40:
8 klubíček
Zde zobrazená barevná varianta této příze byla stažena z prodeje. Podívejte se prosím po jiných barvách nebo zkuste jinou přízi z této kategorie.

Další barvy od této příze

-- zadna barva --

Komentáře k této přízi (2)

Hedvika
13.1.2020 17:34
jak moc odpovídají barvy skutečnosti? Světle béžová Baby alpaka merino bavlna - zdá se mi, že má nádech do růžova - je to tak skutečně? Děkuji
Ráj vlny (rajvlny.cz)
13.1.2020 21:46
Z naší dlouholeté zkušenosti se obrázky přízí velmi přibližují reálné přízi. Béžová však by měla být béžová, nikoliv béžovorůžová
Jméno:
Text komentáře:

Napište prosím číslici sedm: (ochrana proti spamu)